banner
Gündem

Eskil Ticaret Merkezinin temelleri atıldı

AYDOĞDU, ‘ESKİL TİCARET MERKEZİ YATIRIMCILARINI KENDİNE ÇEKİYOR’ Aksaray Ticaret Borsası ve Eskil Belediyesi işbirliğinde 86 bin metrekare arsa üzerinde hizmet verecek Eskil Ticaret Merkezinin temel atma töreni düzenlendi. Temel atma..

Eskil Ticaret Merkezinin  temelleri atıldı
banner

AYDOĞDU, ‘ESKİL TİCARET MERKEZİ YATIRIMCILARINI KENDİNE ÇEKİYOR’

Aksaray Ticaret Borsası ve Eskil Belediyesi işbirliğinde 86 bin metrekare arsa üzerinde hizmet verecek Eskil Ticaret Merkezinin temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma töreninde konuşan Vali Hamza Aydoğdu, “Tüm makam ve mevkiler geçici, geride yaptığımız iyilikler güzellikler kalıyor. Aksaray tarihi misyonu ile çok özel bir şehir. Bu şehrin özel ilçelerinden biride Eskil. Çünkü Aksaray’ın tarımının yüzde 60’ını karşılıyor. Şehrimiz 1 milyon 152 bin 45 kilometrekare yüz ölçümüyle çok büyük yatırımları dünyanın dört bir yanında kendine çekiyor. Eskil ilçemize OSB alanını açtığımızdan bugüne kadar geçen sürede yatırımcıları kendine çekti. Özelinde Eskil’e genelinde Aksaray’a hayırlı olsun. Eskil ilçesine yapılacak olan bu yatırım ile tüm çiftçi kardeşlerimize Rabbim hayırlı bol kazançlar versin” dedi.

‘DEĞİŞEN DÜNYADA GELİŞEN BİR TÜRKİYE VAR’

Eskil Ticaret Merkezinde 300 kişinin istihdam edileceğini söyleyen Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök şöyle konuştu: “Değişen dünyada gelişen bir Türkiye var. Türkiye’nin omurgasını oluşturan İç Anadolu’nun kalbi Aksaray. Bu kalbin atardamarı da Eskil’dir. 1 milyon 152 bin 45 kilometrekare yüz ölçümü, 610 bin metrekare tarım arazisi, 100 bin büyükbaş, 215 bin küçükbaş hayvan varlığıyla tarım arazilerinden yüksek verim alan ilçemiz Eskil Ticaret Borsasında pazarına kavuşacaktır.”  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası