banner
Asayiş

Eskil’de zehir tacirlerine baskın

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma, Bulundurma, İmal ve Ticareti’ nin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Eskil Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl..

Eskil’de zehir tacirlerine baskın
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma, Bulundurma, İmal ve Ticareti’ nin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Eskil Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, Eskil ilçesi mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen A.A., S.A., C.O., B.K. ve C.O. isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 100 gram kubar esrar, 200 gram kenevir tohumu, 3 adet av tüfeği, 90 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Yetkililerin yaptığı yazılı açıklamada, “ Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası