banner
Özel

Ev tadında lahmacun

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde hizmet vermeye başlayan ‘Hanem’ işletmesi lahmacun çeşitleriyle Aksaraylıları ağırlıyor. Marka işletmecisi Ömer Polat diğer lahmacunlara oranlara tüketimi oldukça yaygınlaşan Urfa Lahmacunun yanı sıra Antep ve fındık..

Ev tadında lahmacun
banner

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde hizmet vermeye başlayan ‘Hanem’ işletmesi lahmacun çeşitleriyle Aksaraylıları ağırlıyor.
Marka işletmecisi Ömer Polat diğer lahmacunlara oranlara tüketimi oldukça yaygınlaşan Urfa Lahmacunun yanı sıra Antep ve fındık lahmacun çeşitlerini de menülerine eklediklerini belirtti. Aksaray usulü; kıymalı, kaşarlı, kuşbaşılı ve Mevlana olarak tabir edilen pide çeşitleriyle de menülerini zenginleştirdiklerini söyleyen Polat, “Kaliteden ve malzemeden ödün vermeden, vatandaşlarımızın bütçesine uygun fiyatlarla menümüzü hazırladık. Paket servis hizmetiyle de vatandaşlarımıza her daim hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL
FINDIK LAHMACUN
Fındık Lahmacun seçeneğiyle yemek yemeyi daha eğlenceli bir hale getirip çocuklara da hitap etmek istediklerini ifade eden Polat, “Fındık Lahmacun, Aksaray’da çok bilinen bir lahmacun çeşidi değil. Çoğu zaman insanlar fındık lahmacunu kafelerde aperatif olarak tüketiyor. Şekli küçük olması sebebiyle fındık lahmacunu daha çok çocuk menüsü olarak veriyoruz. Görünüş açısından çocuklara daha güzel görünüyor ve doyurucu oluyor” diye konuştu. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası