banner
Gündem

Fatma Mithat Gürsoy Caddesi yenilendi

AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN ALT YAPI VE ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde altyapı çalışması başlatılan Fatma Mithat Gürsoy caddesinde alt yapı ve asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Alt..

Fatma Mithat Gürsoy Caddesi yenilendi
banner

AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN ALT YAPI VE ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde altyapı çalışması başlatılan Fatma Mithat Gürsoy caddesinde alt yapı ve asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Alt ve üst yapı çalışmalarında yoğun bir dönem geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Bu yıl da şehrin farklı bölgelerinde hummalı bir çalışma yürütmeye devam ediyoruz, şehrin ulaşım konforunu artırmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme çalışmaları devam ederken, bir yanda da altyapı ve  asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Fatma Mithat Gürsoy caddesinde asfalt serimi ve altyapı çalışmalarının sonuna geldik, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Cadde boyunca alt yapıda yenileme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında içme suyu şebeke yapımı, yağmur suyu şebeke yapımı, mazgal değişimi ve kanalizasyon hatları iyileştirildi. Alt yapı eksiklikleri giderilen caddede gerekli zemin iyileştirmeleri ve PMT serimleri yapıldıktan sonra sıcak asfalt atılmaya başlanıldı. Belediye ekipleri sıcak asfaltın seriminde asfalt kaliteli ve zeminin uygunluk durumunu göz önünde bulundurarak çalışmalar gerçekleştirildi.

Deformasyondan dolayı yaşanan patlamalar, kesintiler ve sızıntıları önlemek adına altyapıda asfalt bozulmalarının da önüne geçilmesi hedeflendi. Caddede alt yapı eksikliği giderilen noktalarda asfalt serimi tamamlandı. Yapımında sona gelinen Fatma Mithat Gürsoy Caddesi vatandaşların hizmetine sunuldu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası