banner
Asayiş

Feci kaza: 2 can aldı

KAZADA SÜRÜCÜNÜN EŞİNDEN SONRA ANNESİ DE HAYATINI KAYBETTİ  Aksaray’da, hafriyat kamyonuna arkadan çarpması sonucu yaşamını yitiren Atiye A. (42)’dan sonra ağır yaralanan Navruz A. (71)’da yaşamını yitirdi. Kaza, Aksaray-Konya yolunun..

Feci kaza: 2 can aldı
banner

KAZADA SÜRÜCÜNÜN EŞİNDEN SONRA ANNESİ DE HAYATINI KAYBETTİ 

Aksaray’da, hafriyat kamyonuna arkadan çarpması sonucu yaşamını yitiren Atiye A. (42)’dan sonra ağır yaralanan Navruz A. (71)’da yaşamını yitirdi.

Kaza, Aksaray-Konya yolunun 65’inci kilometresinde meydana geldi. Konya’da ameliyat olan kız kardeşi Elif G’yi ziyaret etmek için yola çıkan Hacı Hasan A. (42) yönetimindeki 68 plakalı otomobil, Mustafa K’nin (53) kullandığı 68 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada sürücü Hacı Hasan A, eşi Atiye A, kızları Navruz A. (22) ve Gülsüm A. (10) ile sürücünün annesi Navruz A. (71) yaralandı. Kamyon şoförü Mustafa K. ise kazadan yara almadan kurtuldu. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Eskil Devlet Hastanesi ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu kritik olan Atiye A, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan tedavisi devam eden Navruz A’da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hacı Hasan A’nın da hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası