banner
Gündem

Fen Lisesi öğrencileri Aksaray’a gurur yaşattı

DİNÇER, 2022 TEKNOFEST KARADENİZ HAVACILIK, UZAY VE TEKNOLOJİ BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022 TEKNOFEST Karadeniz Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline şehrimizi temsilen katılan ve birincilikle dönen Şehit..

Fen Lisesi öğrencileri Aksaray’a gurur yaşattı
banner

DİNÇER, 2022 TEKNOFEST KARADENİZ HAVACILIK, UZAY VE TEKNOLOJİ BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022 TEKNOFEST Karadeniz Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline şehrimizi temsilen katılan ve birincilikle dönen Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi öğrencilerini ziyaret etti. Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencileri Arda Uçar ve Hikmet Efe Güler, 2022 TEKNOFEST Karadeniz Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması Afet Yönetimi kategorisinde geliştirdikleri ve Maden İşçilerinin Konumlarını anlık takip ederek kaza anında hızlı müdahale şansı veren, ‘Kim, Nerede?’ isimli projesi Samsun’da düzenlenen büyük finalde birincilik ödülü almıştı. Şehre gurur yaşatan öğrencilerin azimleri, gayretleri ve başarılarını ödüllendirmek isteyen Dinçer öğrencileri okullarında ziyaret etti. Başkan Dinçer, şehre bu gururu yaşattıkları için öğrencileri tebrik etti.

Başkan Dinçer, yerli ve milli teknoloji hamlesine destek vermek amacıyla gençlere her türlü imkanı Bilim Merkezi aracılığıyla tanıdıklarını dile getirdi. Aksaray Bilim Merkezinin TEKNOFEST 2023 yılı başvurularının başladığını söyledi. 2023 yılında yapılacak yarışmalara katılmak isteyen öğrencilerin Bilim Merkezinden yararlanmalarının faydalı olacağını belirtti. 2023 yılında yapılacak olan yarışmalara Aksaray Bilim Merkezinde hazırlandıklarını ifade eden ödüllü öğrenciler, Merkez de başarılı olmak isteyen herkes için gereken imkanların bulunduğunu belirtti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası