banner
Gündem

‘Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Hüseyin Altınsoy yayınladığı mesajında büyük bir özveri ve fedakarlıkla kamuoyunu hızlı ve..

‘Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Hüseyin Altınsoy yayınladığı mesajında büyük bir özveri ve fedakarlıkla kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Altınsoy, “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basını’nda sansürün kaldırılması nedeniyle her yıl 24 Temmuz günü ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kutlanıyor. Her insanın doğru bilgiye ulaşması temel bir haktır. Kamu adına gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin vazgeçilmezi olduğu bir gerçektir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını halka aktaran basınımız, darbecilerin bütün planlarını alt üst etti. Hem ulusal basınımız hem de yerel basınımız, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşanan olayları ve gelişmeleri halka doğru bir şekilde aktarmış ve kamuoyunu aydınlatmıştır. Bu düşüncelerle ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmalarını yürüten basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramlarını tebrik ediyorum. Kalemini doğruluktan ve milletten yana kullanan her görüşten gazetecilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor, sağlıklı ve hayırlı bir yaşam diliyorum” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası