banner
Gündem

‘Gazilerimiz için gerekeni yapmaya devam edeceğiz’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gazilerimiz için her türlü imkanları seferber etmek suretiyle atılması gereken adımları atıyoruz. Her zaman destekçisi olduğumuz gazilerimiz için gerekenleri yapmaya da devam edeceğiz.”..

‘Gazilerimiz için gerekeni yapmaya devam edeceğiz’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gazilerimiz için her türlü imkanları seferber etmek suretiyle atılması gereken adımları atıyoruz. Her zaman destekçisi olduğumuz gazilerimiz için gerekenleri yapmaya da devam edeceğiz.”

Aksaray İl Başkanı Altınsoy, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk milletinin gazi bir millet olduğunu ve bu milletin bir mensubu olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Aziz milletin, tarihi boyunca “Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” düsturuyla, en zor şartlar altında bile vatanına, bayrağına ve istikbaline her daim sahip çıktığını belirten Altınsoy, şanlı tarihin, bu anlayışın bir eseri olarak, gazilerin ve şehitlerin kahramanlıklarıyla, canları pahasına verdikleri mücadeleler ve büyük zaferlerle dolu olduğunu hatırlattı.

15 TEMMUZ DESTANSI DİRENİŞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Başkan Altınsoy, gerek Malazgirt Zaferi, Çanakkale ve İstiklal savaşlarındaki kahramanlıklar gerekse de dünyanın en vahşi terör örgütlerine karşı yürütülen mücadele ile milletin tüm fertlerinin 15 Temmuz ihanetine karşı sergilediği destansı direnişin, bunun en güzel örneği olduğunu vurguladı.

Bu aziz milletin, gazi millet olduğuna işaret eden Altınsoy, şunları kaydetti: “Bu vatan şehitlerin ve gazilerin bizlere emanetidir. AK Parti hükümetleri olarak bizler her zaman başımızın tacı şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için tüm imkânlarımızı seferber ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Şehitlik ve gazilik unvanları hiçbir maddi değerle hiçbir dünyevi payeyle ölçülemeyecek derecede büyük bir şeref kaynağıdır. Bizler şehitlerimizin gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız. Bu toprakları vatan kılan, bugünlere getiren her bir şehidimize, her bir gazimize, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı, minnetlerimizi ifade ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası