banner
Gündem

‘Gazilerimiz onur ve gurur kaynağımızdır’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanı verilmesinin yıl dönümü..

‘Gazilerimiz onur ve gurur kaynağımızdır’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanı verilmesinin yıl dönümü vesilesi ile tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun” dedi.

Mesajında gaziliğin büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Dinçer, “Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın milletimiz için vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri mücadele ile gerçekleşmiştir.

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Gazilerimiz; kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Gazilerimiz, vatan toprağının birlik ve bütünlüğü için şehit olmayı göze alıp cepheden cepheye koşmuşlar ve bizlerin her zaman onur ve gurur kaynağı olmuşlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş kahraman Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize de hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” şeklindeki ifadelere yer verdi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası