banner
Gündem

‘Gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,  19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle yazılı mesaj yayımladı. Erel’in 19 Eylül Gaziler Günü mesajında şu ifadeler yer aldı: “Milletimiz dün olduğu gibi bugün de ölürsek şehit,..

‘Gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,  19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle yazılı mesaj yayımladı. Erel’in 19 Eylül Gaziler Günü mesajında şu ifadeler yer aldı: “Milletimiz dün olduğu gibi bugün de ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz diyerek, istiklalini ve istikbalini savunmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça terk olunamaz’  sözüyle ifade ettiği gibi ülkemize yönelen tehditlere karşı kendilerini siper eden kahraman askerlerimiz ve polislerimiz, aynı şuur ve fedakârlıkla görev yapmaktadırlar. Zaferlerle dolu Türk tarihinin temelinde de bu kahramanlık ruhu ve derin inanç vardır. Tarihin gördüğü en büyük destanların kahramanı olan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin birçok cephede verdiği şanlı mücadele, milletimiz için en büyük övünç kaynağı, yolumuza ışık tutan en önemli kılavuzdur. Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası