banner
Eğitim

Geleceğin iletişimcileri mezun oldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İletişim Fakültesi mezuniyet töreni düzenlendi. Gazetecilik Bölümü bu yıl ikinci mezunlarını verirken Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ise ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı. Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi..

Geleceğin iletişimcileri mezun oldu
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İletişim Fakültesi mezuniyet töreni düzenlendi. Gazetecilik Bölümü bu yıl ikinci mezunlarını verirken Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ise ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet programına katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş mezun öğrencileri gayretlerinden dolayı tebrik ederek, ailelerine ve bölüm hocalarına bugüne kadar verdikleri emekler dolayısıyla teşekkür etti.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel Çakmak ise geleceğin iletişimcileri olarak gördüğü öğrencilere hitaben “Sizleri hem akademik alanda hem de sektörde görmekten büyük gurur duyacağız” dedi.

Gazetecilik Bölümünü birincilikle bitiren Kiraz Ergin, bölüm ikincisi Buse Akdoğan ve bölüm üçüncüsü Sümeyye Çalışkan ile Halkla İlişkiler Bölümünü birincilikle bitiren Merve Südemen, bölüm ikincisi Sevgül Yazıcı ve bölüm üçüncüsü Şerife Dölek ödüllendirildi.

Dereceye giren bölüm öğrencileri, üniversite hayatlarının son yılını ‘Ortak Eğitim Programı’ vesiyle tamamlamaktan büyük bir keyif aldıklarını, hem kişisel anlamda hem de işin mutfağında kendilerini geliştiklerini ve bu şekilde geleceğe yönelik bir zemin oluşturduklarını ifade etti.

Akabinde fakülte öğrencilerinin ‘İletişim Yemini’ Araştırma Görevlisi Lütfü Pınar öncülüğünde gerçekleştirildi.

Konferans salonunda ki programın sonlanmasının ardından öğrenciler ve veliler kep atma merasimi için fakülte binasının bahçesinde buluştular. Gerçekleştirilen merasim coşkuyla sona ererken öğrenciler mezuniyetin heyecanını doyasıya yaşadılar. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

             

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası