banner
Spor

Geleceğin jimnastikçileri yetişiyor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce sürdürülen Yaz Spor Okulları çalışmalarına devam ediyor. Jimnastik çalışmalarına çocuklar ve veliler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.  Çocuklar, spor okulları kapsamında, sporun temeli olan jimnastik..

Geleceğin jimnastikçileri yetişiyor
banner

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce sürdürülen Yaz Spor Okulları çalışmalarına devam ediyor. Jimnastik çalışmalarına çocuklar ve veliler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.  Çocuklar, spor okulları kapsamında, sporun temeli olan jimnastik eğitimini alarak küçük yaşta sporla tanışıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik salonunda antrenörler nezaretinde yapılan antrenmanlarda çocuklar belirli bir testten geçtikten sonra gösterecekleri performans sonunda uygun spor branşlarına yönlendiriliyor. Antrenörler, spor okulları ile daha sağlıklı ve güçlü yarınlar oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Yaz spor okulları için başvurular Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisinden, Aksaray ve Atatürk Spor salonlarından yapılabiliyor. Başvurular sonrası vatandaşlar, çocuklarını istedikleri branşa kayıt yaptırabiliyor.

Yaz spor okulları hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisinden ve internet sayfasından ayrıntılı bilgi edinebiliyor. Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası