banner
Gündem

Genç MÜSİAD’dan Ankara çıkarması

Aksaray Genç MÜSİAD heyeti, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Türk Havacılık Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ)’a ziyaret gerçekleştirdi. Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlere Aksaray, Kırıkkale ve..

Genç MÜSİAD’dan Ankara çıkarması
banner

Aksaray Genç MÜSİAD heyeti, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Türk Havacılık Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ)’a ziyaret gerçekleştirdi. Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlere Aksaray, Kırıkkale ve Çorum Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Ziyaretlerin ilki Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’ne yapıldı. Heyet, siber güvenlik, yapay zekâ ve e-sistemler gibi birçok proje hakkında Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç’u ziyaret eden bilgi alarak Genç MÜSİAD’ın da paydaşı olabileceği çalışma ve projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Genç MÜSİAD heyetinin ikinci durağı Türk Havacılık Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) oldu. TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil tarafından kabul edilen Genç MÜSİAD heyeti TUSAŞ’ın çalışmalarını bizzat yerinde görerek yerli ve milli silahların üretimi hakkında bilgi aldı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası