banner
Özel

Gençler değerlerine sahip çıkıyor

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ projesiyle çocuklara için düzenlenen etkinlikler kapsamında Ramazan ayını idrak etmeye yönelik bir uygulamayı hayata geçirdi. İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Emine..

Gençler değerlerine sahip çıkıyor
banner

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ projesiyle çocuklara için düzenlenen etkinlikler kapsamında Ramazan ayını idrak etmeye yönelik bir uygulamayı hayata geçirdi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Emine Büşra Yılmazer, düzenlenen etkinlikler hakkında şöyle konuştu: “ Piri Mehmet Paşa Ortaokulu altıncı ve yedinci sınıf öğrencileri ile 22 Eylül 2022 tarihinden itibaren çeşitli projeler yürütüyoruz.  Amacımız bu proje kapsamında çocuklarımıza hem farkındalık kazandırmak hem de manevi değerler aşılamak. Şu an gerçekleştirilmekte olduğumuz etkinlik kapsamında Ramazan ayının girişi münasebetiyle çocuklarımıza ufak hediyeler hazırladık. Onları Ramazan’a hazırlamak, Ramazan’ın maneviyatını idrak ettirmek ilk hedefimiz. Hediyemizin asıl amacı ise çocuklarımıza Ramazan ajandası tutturmak, onların Ramazan ayı içerisinde yapabilecekleri etkinlikleri değerler açısından ibadet açısından geliştirmek. Bu hediyeleri çocuklarımıza verdik. Çocuklar bir ay boyunca bu ajanda içerisinde yazılı olan etkinlikleri takip edecekler, bu ayın sonunda en güzel şekilde bu ajandayı dolduran ödülünü alacak.”

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Çocuklar ile yaptıkları sokak röportajından bahseden koordinatör Yılmazer “Çocuklarımız için eğlenceli olacağını düşündüğümüz bir sokak röportajı gerçekleştirdik. Çocuklar sokaktaki vatandaşlarımıza soru sordular. Toplumda Ramazan’ın nasıl algılandığına dair eğlenceli bilgilendirici bir röportaj gerçekleştirdik. Gerçekten eğlendiler ve öğrendiler. Büyüklerle diyaloglarını geliştirdiler. Ortaya eğlenceli dakikalar çıktı. Böyle etkinlikler çocukları ayrıca sosyalleştiriyor. Bu anlamda etkinliklerimiz önemli bir yerde bulunuyor” dedi. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası