banner
Gündem

‘Gençler geleceğin Türkiye’sinde öncü olacak’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, gençlerle bir araya geldiği programda her bir genci Türkiye’nin geleceğinin teminatı olarak gördüklerini kaydetti AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ‘Çay Bizden, Sohbet Sizden’ programına..

‘Gençler geleceğin  Türkiye’sinde öncü olacak’
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, gençlerle bir araya geldiği programda her bir genci Türkiye’nin geleceğinin teminatı olarak gördüklerini kaydetti

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ‘Çay Bizden, Sohbet Sizden’ programına katılan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, gençleri dinledi. Aydoğdu, gençlerin geleceğin Türkiye’sinde öncü olacağının altını çizdi.

Her bir genci Türkiye’nin geleceğinin teminatı olarak gördüklerini kaydeden Aydoğdu, “Sizlerin bilgili, donanımlı, Türkiye’yi ve dünyayı tanıyan, medeniyet değerlerini bilen, inançlarına sahip çıkan, çevresini bu anlamda iyiliklerle buluşturan gençler olmanızı temenni ediyoruz. Sayınız arttıkça bu ülkenin geleceğe olan güveni de artacak demektir. Onun için bütün gücümüzle, bütün imkanlarımızla gençliğimizin daha iyi çalışabilmesi, daha iyi gelişebilmesi için gayret sarf ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin son 20 yılda çok büyük başarılar elde ettiğini, teknoloji, sağlık, eğitim ve savunma sanayi başta olmak üzere birçok alanda dünya ülkeleriyle yarışır hale geldiğini anlatan Aydoğdu, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

‘SAHADAKİ FAALİYETLERİMİZ SÜRÜYOR’

Düzenledikleri programla amaçlarının birlik ve beraberliğe katkı sağlamak olduğunu aktaran AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ise, “Genel Merkez Gençlik Kollarımızın 81 ilde organize ettiği programımızda hem çay içtik hem sohbet ettik hem de bazı faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Gerek ülke gerek yerel gündemle alakalı sorularımızı milletvekilimize ilettik. Vekilimiz de tüm içten ve samimiyetiyle gençlerin sorularını cevapladı. Bizler Aksaray’ın en aktif ve en diri gençlik kolları teşkilatı olduğumuzu tekrar yineleyerek sahadaki faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası