banner
Gündem

‘Gençlerimiz için projeler üretmeye devam edeceğiz’

PAŞACIK KİTAP KONAĞI AÇILIYOR Aksaray’da Paşacık Kitap Konağı açılıyor. Gençlerin merakla beklediği kitap konağının açılışı 14 Ekim Cuma Günü Saat :15.00’da gerçekleştirilecek. Toplumda okuma alışkanlığı kazandırmak, gençlerin kaynak kitaba erişimini..

‘Gençlerimiz için projeler üretmeye devam edeceğiz’
banner

PAŞACIK KİTAP KONAĞI AÇILIYOR

Aksaray’da Paşacık Kitap Konağı açılıyor. Gençlerin merakla beklediği kitap konağının açılışı 14 Ekim Cuma Günü Saat :15.00’da gerçekleştirilecek. Toplumda okuma alışkanlığı kazandırmak, gençlerin kaynak kitaba erişimini kolaylaştırmak ve öğrencilerin ders çalışmaları için uygun ortam sunmak amacı ile başlanılan Kitap Konağı projesi hizmete sunmaya hazır hale geldi. 360 metrekare kapalı alanı olan Paşacık kitap konağı iki kattan oluşuyor. Modern mimari özellikleri ile gençlerin ilgisini çekebilecek nitelikte dizayn edilen kitap konağı içerisinde grup çalışma odaları, bireysel çalışma odası, araştırma odası, kitap okuma alanları, dinlenme odası ve kafeterya bulunuyor.

Paşacık Kitap Konağını gençlerin isteğine ve ilgisine göre dizayn ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şehre bir kültür ve eğitim tesisinin daha kazandırıldığını söyledi. Başkan Dinçer, açılışa tüm vatandaşları davet etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası