banner
Gündem

 ‘Gençlerimiz tesislerimizden en güzel şekilde istifade ediyor’

BAŞKAN DİNÇER PAŞACIK KİTAP KONAĞINDA ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yarıyıl tatilinde Paşacık Kitap Konağında ders çalışan ve kitap okuyan gençleri ziyaret etti. Aksaray Belediyesinin öğrencilerin ve..

 ‘Gençlerimiz tesislerimizden en güzel şekilde istifade ediyor’
banner

BAŞKAN DİNÇER PAŞACIK KİTAP KONAĞINDA ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yarıyıl tatilinde Paşacık Kitap Konağında ders çalışan ve kitap okuyan gençleri ziyaret etti.

Aksaray Belediyesinin öğrencilerin ve kitapseverlerin sosyal, kültürel, sanatsal alanda dolu dolu vakit geçirmelerini sağlamak için hizmete sunduğu Kitap Konakları ve Millet Kıraathaneleri, yarıyıl tatilinde öğrencilerin ve okurların hizmetine açık.

Okuma alışkanlığı ve okuma kültürü edinmek adına Millet Kıraathanesi ve Kitap Konaklarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Dinçer yaptığı açıklamada Genç Osman Millet Kıraathanesi, Nuri Yazıcı Kitap Konağı, Paşacık Kitap Konağı ve Tapduk Emre Kitap Konağına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Gençlerle sık sık bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenlediklerini kaydeden Dinçer, Paşacık Kitap Konağındaki öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere ikramlarda bulunan Başkan Dinçer, sohbet ederek öğrencilerin sorularını cevapladı. Eğitim ve iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesinin eğitime yönelik sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası