banner
Gündem

‘Gençlerimizle gurur duyuyoruz’

BAŞKAN DİNÇER BİLİM MERKEZİNDE ÇALIŞMA YAPAN GENÇLERİ ZİYARET ETTİ    Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinde sokak hayvanları için barınak tasarlayan Aksaray Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerini..

‘Gençlerimizle  gurur duyuyoruz’
banner

BAŞKAN DİNÇER BİLİM MERKEZİNDE ÇALIŞMA YAPAN GENÇLERİ ZİYARET ETTİ 

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinde sokak hayvanları için barınak tasarlayan Aksaray Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerini ziyaret etti.

Yıl boyunca birbirinden farklı fuarlara, festivallere ve etkinliklere ev sahipliği yapan Aksaray Bilim Merkezinde gençler haftanın her günü gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalar gerçekleştiriyor.

Aksaray Bilim Merkezinde sokak hayvanları için kış öncesi barınak yapan gençler çalışmalarını Başkan Dinçer’e anlattılar. Gün boyu çalışmalar yürüterek gecenin geç saatlerine kadar çalışan gençlerin ortaya çıkarttığı ürünleri inceleyen Başkan Dinçer, gençlerle sohbet etti.

Aksaray Bilim Merkezinin gençler tarafından yoğun olarak kullanılmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bilim merkezinde kendini geliştirmek isteyen herkes için imkanın bulunduğunu belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: “Bilim merkezimiz günün her saatinde gençlerimize hizmet veriyor. Gençlerimiz burada teknolojik gelişmeleri yakından takip etmenin yanında kendi fikirlerinde tasarladıkları ürünleri de yapma imkanı buluyorlar. Ulusal ve uluslararası platformlarda düzenlenen bilim teknik yarışmalarına bilim merkezimizde edindikleri tecrübe ile hazırlanıyor. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onları hayallerini gerçekleştirmeleri için destekliyoruz.’’ (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası