banner
Gündem

‘Gerçek dünya liderini özlemle anıyor ve arıyoruz’

CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Geçmişte Atatürk’ü yok saymaya çalışanların tarihin çöplüğünde kaybolduğunu söyleyen Ertürk, bugün de onu yok..

‘Gerçek dünya liderini özlemle anıyor ve arıyoruz’
banner

CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Geçmişte Atatürk’ü yok saymaya çalışanların tarihin çöplüğünde kaybolduğunu söyleyen Ertürk, bugün de onu yok sayanların aynı akıbeti yaşayacaklarını ve hiçbir gücün milletin kalbinden Atatürk sevgisini silemeyeceğini vurguladı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını günümüz dünyasında daha çok anladıklarını ve aradıklarını söyleyen Ali Abbas Ertürk, “Atatürk, Anadolu’ya göz diken emperyalistlere karşı başlattığı mücadelenin ardından, mazlum bir milleti ayağa kaldırarak, dünyaya bir ülkenin küllerinden nasıl doğduğunu ispat etmiştir. Ölümün üzerinden 84 yıl geçmesine rağmen tüm dünyada hala sevilen ve saygı duyulan gerçek dünya liderini özlemle anıyoruz. Güzel ülkemizde özgür ve onurlu yaşamak isteyen milletimiz ve gençler, Atatürk’ten ilham almaya ve onun izinden yürümeye sonsuza dek devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde Aziz Atatürk, silah arkadaşları ve vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, onu her zamankinden daha çok özlüyor ve seviyoruz…” dedi. (Haber  Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası