banner
Gündem

Giresun Milletvekili Öztürk Rektör Şahin’i ziyaret etti

Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yeni eğitim-öğretim döneminin başladığını, akademisyenlerin ve öğrencilerin giderek yoğunlaşan bir tempo içine girdiğini kaydeden Rektör..

Giresun Milletvekili Öztürk Rektör Şahin’i ziyaret etti
banner

Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yeni eğitim-öğretim döneminin başladığını, akademisyenlerin ve öğrencilerin giderek yoğunlaşan bir tempo içine girdiğini kaydeden Rektör Şahin, ASÜ’nün kendisi ile yaşıt yükseköğretim kurumları arasında pek çok bakımdan üst sıralarda olduğunu belirtti. Konuğuna kampüsün geneli hakkında bilgiler veren Rektör Şahin, “Sayın Milletvekili Öztürk’e ziyareti münasebetiyle çok teşekkür ediyoruz” dedi. Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de Rektör Şahin ve tüm ASÜ camiasına çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası