banner
Esnaf

Giyim sektörü Ramazan Bayramı’ndan umutlu

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Vatandaşların bayram alışverişi telaşı başladı. Bayram alışverişi denilince ilk akla gelen yerlerden olan Kapalı Çarşı’daki giyim mağazalarında hareketlilik yaşanmaya başladı. Hareketliliğin esnaflara can suyu olduğunu..

Giyim sektörü Ramazan Bayramı’ndan umutlu
banner

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Vatandaşların bayram alışverişi telaşı başladı. Bayram alışverişi denilince ilk akla gelen yerlerden olan Kapalı Çarşı’daki giyim mağazalarında hareketlilik yaşanmaya başladı.

Hareketliliğin esnaflara can suyu olduğunu belirten giyim mağazası işletmecisi Hacı Coşkun, bayramın mevsim geçişine denk gelmesi nedeniyle çeşitliliğin de fazla olduğunu söyledi.

Eski bayram alışverişlerinin olmadığını ancak yaşanan hareketliliğin bir nebzede olsa esnaflara rahat bir nefes aldıracağını söyleyen Coşkun; “Giyim sektöründe bay, bayan ve çocuk çeşitlerinde ilkbahar ve yaz sezonun yeni modelleri tezgahlarda yer alıyor. Bayramın mevsim olarak yaza geçişe denk gelmesiyle çeşitlerimiz fazla. Şuanda hareketlilik başladı ama bayramda daha büyük bir hareketlilik bekliyoruz. Kapalı Çarşı’daki yerel esnaflarımızda her keseye uygun kıyafetler bulmak mümkündür. Sezon olarak kış nedeniyle durgun bir süreç geçiren tekstil sektörü inşallah bayramla hareketlenecek ve bu hareketlilik nişan ve düğün sezonun açılmasıyla devam edecektir” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası