banner
Gündem

Gönüllüler köy okullarını yeniledi

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından düzenlenen ‘Gönüllülerimizle Okullarımızı Güzelleştiriyoruz’ projesi kapsamında gönüllüler, Baymış ve Cankıllı köylerindeki ilkokullarını yeniledi. 35 gönüllü gittikleri köylerdeki ilkokulların 4 gün boyunca..

Gönüllüler köy okullarını yeniledi
banner

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından düzenlenen ‘Gönüllülerimizle Okullarımızı Güzelleştiriyoruz’ projesi kapsamında gönüllüler, Baymış ve Cankıllı köylerindeki ilkokullarını yeniledi.

35 gönüllü gittikleri köylerdeki ilkokulların 4 gün boyunca tamirat, tadilat ve boyasını hummalı bir çalışma sergileyerek yeni dönem eğitim hayatına yetiştirdi.

Müzik öğretmeni ve AFAD gönüllüsü Nimet Tansu Eskil, “2 köy okulunda bakım ve tadilat işlemleri yaptık. Eskimiş, yıpranmış ve boyasız olan okulları genel bir bakımdan geçirdik. Sıva, alçı, boya yaparak, çocuklarımıza yeni bir eğitim ortamı sağlamaya çalıştık. Burada neşe içerisinde çalıştık. Bu projede emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası