banner
Gündem

‘Güçlü Türkiye istikrarının sürmesini arzu ediyoruz’

DİNÇER, AKSARAY MANAVLAR BALIKÇILAR VE PAZARCILAR ODASINI ZİYARET ETTİ 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretini sıklaştıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,..

‘Güçlü Türkiye istikrarının sürmesini arzu ediyoruz’
banner

DİNÇER, AKSARAY MANAVLAR BALIKÇILAR VE PAZARCILAR ODASINI ZİYARET ETTİ

28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretini sıklaştıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Manavlar Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ve yönetimini ziyaret etti. Dinçer, ziyarette şehir genelinde devam eden projeler ve sunulan hizmetler hakkında bilgiler aktardı.

Türkiye’de ve Aksaray’da hizmetin devam etmesi için istikrarın şart olduğunu söyleyen Dinçer, “28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ‘Doğru Zaman Doğru Adam’ diyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve dua istiyoruz. Millet olarak güçlü Türkiye istikrarının sürmesini hepimiz arzu ediyoruz. 28 Mayıs tarihinde şehrimizde rekor bir sonuç bekliyoruz” dedi. Yeşildal söz alarak oda yönetimi olarak ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası