banner
Gündem

Gurbetçi misafirler Bilim Merkezi’nde buluştu

Aksaray’da geleneksel hale getirilen Gurbetçi Buluşmalarının 4.’sü Bilim Merkezi bahçesinde gerçekleştirildi. Birçok gurbetçinin katılım sağladığı programa Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin..

Gurbetçi misafirler Bilim Merkezi’nde buluştu
banner

Aksaray’da geleneksel hale getirilen Gurbetçi Buluşmalarının 4.’sü Bilim Merkezi bahçesinde gerçekleştirildi.

Birçok gurbetçinin katılım sağladığı programa Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, siyasi parti yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, kurum idari ve mülki amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Konuşmasına Evren Dinçer’e teşekkürlerini sunarak başlayan Vali Hamza Aydoğdu, toplanmanın önemine dair şunları kaydetti: “Burada hasret var, ayrılık var, vuslat var, memleket özlemi var, birlik ve beraberlik var, vatan ve bayrak aşkı var burada Aksaray var. Türkiye’de Aksaray kadar Gurbet ve Gurbetçi kelimeleri ile özdeşleşmiş başka bir yer yoktur. Aksaray Türkiye’nin özetidir. Aksaray kendi kabuklarını kırmıştır. Sizlerden istirhamım gittiğiniz yerlerde Aksaray’ın güzelliklerini anlatmanızdır.”

Gurbetçilerle yemek sofrasında bir araya gelen Aydoğdu ve Dinçer, katılım sağlayan vatandaşlarla sohbet etti.

Katılımlarından dolayı gurbetçilere teşekkürlerini sunan Dinçer,  yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Evren Dinçer, “Bu yıl 4. Gurbetçi Buluşmaları etkinliğimizi icra ediyoruz. Gurbetçilerimiz ile bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Bizler şehrimizde ihtiyaç duyulan hizmetleri yerine getirmek için mücadele veriyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına gece gündüz demeden tüm imkanları kullanıyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, yeşil alan varlığından hizmet yatırımlarına kadar birçok alanda projeler gerçekleştiriyoruz. Sizler şehrimize her geldiğinizde şehri daha çok gelişmiş daha çok güzelleşmiş olarak görmeniz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir gurbetçi vatandaşımızı evinde ziyaret ettik. Ailemize kaza sebebiyle kızlarını kaybetmelerinden dolayı taziyede bulunduk” dedi. Foto-Haber Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası