banner
Gündem

Gurbetçiler dayanışma gecesinde bir araya gelecek

Aksaray Belediyesi, Avrupa’nın farklı ülkelerinde yaşayan ve tatillerini geçirmek için memleketleri Aksaray’a gelen gurbetçilere yönelik buluşma programı düzenliyor. Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan programda Aksaray’da yapılan çalışmalar anlatılacak.  Etkinlik 29..

Gurbetçiler dayanışma gecesinde bir araya gelecek
banner

Aksaray Belediyesi, Avrupa’nın farklı ülkelerinde yaşayan ve tatillerini geçirmek için memleketleri Aksaray’a gelen gurbetçilere yönelik buluşma programı düzenliyor. Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan programda Aksaray’da yapılan çalışmalar anlatılacak.  Etkinlik 29 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da Tacin Mahallesi Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Aksaray’a gelen gurbetçileri buluşma toplantısına davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Dünyanın dört bir yanında binlerce hemşerimiz yaşamaktadır. Bu programı birlik ve beraberliğimizin devamı ve aynı zamanda kaynaşmayı artırmak için düzenliyoruz. Aksaray’da ki tüm gurbetçi hemşerilerimi buluşma programımıza davet ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası