banner
Gündem

‘Halkımıza en iyi hizmeti sunmak istiyoruz’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tamamlanma aşamasına gelen Kalanlar Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Dinçer, belediyenin şehir genelinde yürüttüğü her projeyi adım adım takip ettiğini belirterek “Halkımıza kaliteli ve en..

‘Halkımıza en iyi hizmeti sunmak istiyoruz’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tamamlanma aşamasına gelen Kalanlar Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Dinçer, belediyenin şehir genelinde yürüttüğü her projeyi adım adım takip ettiğini belirterek “Halkımıza kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak için ilk günkü azim ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Dinçer, belediye tarafından sahada yürütülen çalışma ve projeleri yerinde inceledi. Projelerin aşamaları hakkında ilgili birim müdüründen bilgi alan Dinçer, ilk olarak Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Coğlaki Mahallesi Ervah Kabristanlığı yolunda devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Aksaray’da altyapıda olduğu kadar üst yapıda da önemli projeler yürütüldüğünün altını çizen Belediye Başkanı Dinçer, şehir içi ulaşımın konforunu artırmak için şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak asfalt serim çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

‘Vatandaşlarımızın doğa ile iç içe olmalarını arzu ediyoruz’

Aksaray Belediyesinin sıcak asfalt için yoğun mesai harcadığını sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, asfalt seriminde görev alan personellere kolaylıklar diledi. Asfalt döküm çalışmasının her aşamasını kontrol ederek denetleyen Başkan Dinçer, Belediye personelleriyle birlikte asfalt serimi yaptı. “Aksaray’da şehir içi ulaşımında standartları yükseltiyoruz” diyen Başkan Dinçer, “Şehrimizde ulaşım konforunu ve kalitesini yükseltmek için altyapı sıkıntısı olmayan cadde ve sokaklarda zemin güçlendirmesi yapıyor, pırıl pırıl asfaltlarımızı döküyoruz” ifadelerini kullandı.

42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi’nin şehre nefes aldıracak biçimde dizayn edildiğini söyleyen Başkan Dinçer, “Vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte doğa ile iç içe olmalarını arzu ederek yapıma başladığımız Kalanlar Millet Bahçemiz tamamlanma aşamasına geldi. Çok yakın bir zamanda açılışını yaparak hizmete açacağız. Şehrimizde yürüttüğümüz hizmet odaklı her projenin takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası