banner
Gündem

‘Halkımızı yönetime dahil ediyoruz’

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Somuncu Baba Mahallesi sakinleriyle Mahalle Meclisi Buluşmasında bir araya geldi. Toplantıya Başkan Dinçer ile birlikte yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı…

‘Halkımızı yönetime  dahil ediyoruz’
banner

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Somuncu Baba Mahallesi sakinleriyle Mahalle Meclisi Buluşmasında bir araya geldi. Toplantıya Başkan Dinçer ile birlikte yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için mahalle meclis buluşması geleneğinin sürdürüldüğünü ifade eden Dinçer, Somuncu Baba Mahallesi Özel İdare Ortaokulu bahçesinde yapılan Mahalle Meclisi Buluşmasında vatandaşların, istek ve taleplerini dinledi.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Başkan Dinçer daha sonra belediye tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Aksaray Belediyesinin şehir genelinde altyapıda olduğu kadar üstyapıda geniş kapsamlı işler yürüttüğünü belirten Dinçer, Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydetti. Evren Dinçer, “Mahalle Buluşmaları toplantısı vesilesi ile sizleri dinliyor, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Biz mahallelerimize yapacağımız her hizmeti, vatandaşlarımızın beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Şu an burada gerçekleştiğimiz mahalle toplantısında gerekli notları aldık. Hizmetlerimizin icrasını bu veriler ışığında gerçekleştireceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası