banner
Gündem

‘Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre yön tayin ediyoruz’

ak partİ heyetİ muhtarlardan kÖylerİn durumu hakkinda bİlgİ aldi ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. ak parti heyeti, köy..

‘Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine  göre yön tayin ediyoruz’
banner

ak partİ heyetİ muhtarlardan kÖylerİn durumu hakkinda bİlgİ aldi

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ak parti heyeti, köy halkı ile bir süre sohbet ederek, istek ve talepleri dinledi. köy temsilcileri ve muhtardan, köylerin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili cengiz aydoğdu, İl başkan yardımcıları Şaban yüksel, bayram çiçek, abdulkadir kahraman, merkez İlçe yönetim kurulu üyesi mustafa billur ve İgm üyesi veysel yıldız ile camiliören, sofular, bekârlar ve kızılkaya”da vatandaşlarla ile bir süre sohbet ederek, istek ve talepleri dinledi.

vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini aktaran milletvekili aydoğdu, “merkez, ilçe, belde ve köy ziyaretlerimize her fırsatta devam ediyoruz. muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle köylerimizin genel ihtiyaçları ve talepleri hakkında istişarelerde bulunduk. biz halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre yön tayin ediyoruz. siyasetin gerçek takdir makamı milletimizin hizmetindeyiz. siyasi hayatta milletimize hizmetten daha büyük bir mazhariyet tanımıyoruz. rabbim bu aziz millete ve milletimizin devletine zeval vermesin. misafirperverlikleri için kıymetli hemşerilerime ve muhtarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

seçimden seçime değil, her gün sahada esnaf ve vatandaşla içe olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurgulayan İl başkanı altınsoy, “halkımızın her an yanındayız, her fırsatta vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. sadece seçim dönemlerinde değil, her gün vatandaşlarımızın emrinde olmanın derdindeyiz. milletimize ve memleketimize hizmet etme sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda ak parti ailesi olarak, her gün fırsatta hemşerilerimizle bir arada olmaya gayret ediyor, hasbihal ve istişare etme fırsatı buluyoruz. durmadan, yorulmadan cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın çizdiği yolda, milletimizin emrinde ve hizmetinde kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası