banner
Gündem

‘Halkımızla omuz omuzayız’

Hafta sonu esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yurt dışında yaşayan gurbetçilerle de buluştu. Hemen hemen her günü vatandaşlarla birlikte geçirdiklerini dile getiren Başkan Dinçer, esnafların..

‘Halkımızla omuz omuzayız’
banner

Hafta sonu esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yurt dışında yaşayan gurbetçilerle de buluştu.

Hemen hemen her günü vatandaşlarla birlikte geçirdiklerini dile getiren Başkan Dinçer, esnafların istek taleplerini dinledi. Halkla iç içe ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dinçer, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduklarını bildirdi. Sunulan hizmetlerden dolayı Dinçer’e teşekkürlerini ileten vatandaşlar ayrıca mahallelerinde görmek istedikleri hizmetleri sıraladı.

Hafta sonunda dönüş hazırlığında olan gurbetçilerle buluşan Başkan Dinçer, Yuvam 68, Batı İngiltere Dernek üyeleri ve Helvadereli gurbetçilerle bir araya geldi.  “Hemşerilerimizin yurt dışındaki başarıları bizlere gurur veriyor” diyen Başkan Dinçer, “Şehrimiz yurt dışında en fazla vatandaşı olan illerden birisi. Bunun yanında birçok hemşerimiz yurt dışında önemli başarılar kazanıyor ve dereceler elde ediyorlar. Bu bizleri mutlu ediyor, gururlanıyoruz. Her zaman söylediğim gibi yurt dışında yaşayan hiçbir hemşerimiz yalnız değildir. Onların hep yanındayız. Kapımız herkese açıktır” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası