banner
Siyaset

Hasan Dağ’dan gençlik vurgusu

ASKON Aksaray İl Başkanlığı görevini 6 yıldır yürüten Hasan Dağ, binlerce Aksaraylı’nın katılımı ile AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı. Aksaray’ın tüm ilçe ve kasabalarından vatandaşların yağmur altında..

Hasan Dağ’dan gençlik vurgusu
banner

ASKON Aksaray İl Başkanlığı görevini 6 yıldır yürüten Hasan Dağ, binlerce Aksaraylı’nın katılımı ile AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı. Aksaray’ın tüm ilçe ve kasabalarından vatandaşların yağmur altında Hasan Dağ’a destek için AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanması, güçlü adayların AK Parti’ye teveccühünü bir kez daha gösterdi.

Dağ, konuşmasında Aksaray’ın hizmetkarı olacağını, Aksaray’da ki 85 bin genç seçmenin desteğini alacağını vurguladı. Muhalefetten fayda ve hizmet olmadığını vurgulayan Dağ, “Yine ne varsa AK Parti’de, ne varsa Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da var” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, KYK borçlarını sildiğini, KYK burslarını iki katına çıkardığını ve gençlere yetki vermek üzere seçilme yaşını 30’dan 18’e indirdiğini hatırlatarak kendisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. “Gençlerin oyu bize yakışır” diyerek gençlere seslenen Dağ, “AK Parti Türkiye’yi krizlerden ve karanlıklardan çıkarmıştır, aydınlık bir Türkiye’ye kavuşturmuştur, Cumhurbaşkanımıza her zamankinden daha çok sahip çıkmalı ve safları sık tutmalıyız. Beraber başaracağız, bu yola sizinle beraber çıkıyoruz” dedi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası