banner
Gündem

Hasene Derneği ‘Gıda Kervanı’ projesiyle 25 bin kişiye ulaşacak

Hasene Yardımlaşma Derneği Genel Müdürü Ömer Söyleyenoğlu ile Aksaray Temsilcisi Cem Elibol’un bir araya geldiği kahvaltı programında ‘Gıda Kervanı’ projesini tanıtıldı. Çok sayıda gönüllünün katıldığı programda konuşan Söyleyenoğlu, Türkiye’de belirledikleri..

Hasene Derneği ‘Gıda Kervanı’ projesiyle 25 bin kişiye ulaşacak
banner

Hasene Yardımlaşma Derneği Genel Müdürü Ömer Söyleyenoğlu ile Aksaray Temsilcisi Cem Elibol’un bir araya geldiği kahvaltı programında ‘Gıda Kervanı’ projesini tanıtıldı. Çok sayıda gönüllünün katıldığı programda konuşan Söyleyenoğlu, Türkiye’de belirledikleri 8 ilde projenin faaliyete geçeceğini söyledi.

Aksaray’da gönüllerle bir araya gelerek ‘Gıda Kervanı’ projesi hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Söyleyenoğlu, “Türkiye’de güzel bir projeye imza atacağız. Aksaray, İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Bursa, Samsun, Sivas gibi 8 ilde tespit edilen, gıdaya ulaşmakta zorluk çeken ya da ekonomik durumu uygun olmayan yaklaşık 50 bin aileye ulaşacağız. Her ay gıda paketi olmaz üzere 3 ayda bir et ve et ürünleri dağıtacağız” dedi.

‘AKSARAY’DA 600 AİLENİN EMANETLERİNİ ULAŞTIRACAĞIZ’

Son yılların en büyük yardım kampanyasını başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Cem Elibol ise, “El birliğiyle 8 ilde pandemi sonrası sıkıntı yaşayan 50 bin ailemize yardım için kampanyamıza başlıyoruz. Aksaray’da gönüllülerimizle birlikte tespit ettiğimiz 600 ailemize Kasım ayında emanetlerini ulaştırmaya başlayacağız. Burada ki amacımız sadece kumanya vermek değil, onların gönüllerine dokunmak, dertlerine bir nebzede olsa yardım edebilmek istiyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası