banner
Gündem

Haşerelere karşı etkin mücadele

Aksaray Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Periyodik olarak tüm mahallelerde çalışmalara devam eden belediye ekipleri, şehir genelinde kanal ve göletleri de..

Haşerelere karşı etkin mücadele
banner

Aksaray Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Periyodik olarak tüm mahallelerde çalışmalara devam eden belediye ekipleri, şehir genelinde kanal ve göletleri de düzenli olarak ilaçlıyor.

Belediye ekipleri, halk sağlığını tehdit eden larva ve haşerelere karşı yıl boyunca ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini bildirdi. 48 mahallede belirli bir program dâhilinde ilaçlama çalışmaları yürüttüklerini ifade eden ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda araç üstü ve mobil araçlarla ilaçlama çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti.

Ekipler haftalık olarak durgun su alanları, dere yatakları, şehir içi mazgallar, pazar yerleri, rögarlar, çöp konteynerleri, park ve bahçe alanlarında ilaçlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşların talepleri doğrultusunda da ilaçlama yapıyor.

Aksaray Belediyesince haşere ile mücadelede, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından halk sağlığı açısından kullanımı uygun bulunan biyosidal ürünler tercih ediliyor. Belediye ekipleri, halkın rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirmesi için ilaçlama çalışmalarını süreklilik esasına göre düzenli olarak gerçekleştiriyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası