banner
Gündem

Hasta yakınları için konuk evi yapılıyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile ‘Hasta Yakını Konuk Evi’ projesi için çalışmaların başladığını duyurdu. Vatandaşların ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik projeler ürettiklerini söyleyen Dinçer, “İl..

Hasta yakınları için konuk evi yapılıyor
banner

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile ‘Hasta Yakını Konuk Evi’ projesi için çalışmaların başladığını duyurdu. Vatandaşların ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik projeler ürettiklerini söyleyen Dinçer, “İl dışından, köy, kasaba ve ilçelerden kente gelerek sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın ücretsiz kalabilecekleri ‘Hasta Yakını Konuk Evi’ projesi için gerekli planlamalar yapıldı. Bu şehirde yaşayan hiç kimse kendisini yalnız hissetmesin. Bizim tüm çabamız hastalıkta ve sağlıkta hemşehrilerimizin yanında olmaktır. Yeni hastanemizin bulunduğu bölgede inşa edilecek projemizin bu ay içerisinde ihalesini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Konuk evi, 2 bin 935 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 2 kattan oluşacak yeni tesisin içerisinde 2 kişilik ve 4 kişilik odalar bulunacak. Vatandaşların barınma ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra kafeterya, teras, mutfak lobi, kütüphane toplantı salonu ve idari birimler yer alacak.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası