banner
Özel

Hem kaliteli hem de eğlenceli zaman geçirin

AKSARAY’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE FAALİYETLER YAPILAN KAFE OLDUKÇA POPÜLER OLMAYA BAŞLADI Aksaray’da farklı etkinlikler düzenleyen ve kafe olarak hizmet veren işletme olarak bilinen Atölye Kafe yetkilisi Mehmet Koyuncu işletme ve..

Hem kaliteli hem de eğlenceli zaman geçirin
banner

AKSARAY’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE FAALİYETLER YAPILAN KAFE OLDUKÇA POPÜLER OLMAYA BAŞLADI

Aksaray’da farklı etkinlikler düzenleyen ve kafe olarak hizmet veren işletme olarak bilinen Atölye Kafe yetkilisi Mehmet Koyuncu işletme ve kulüpler hakkında bilgi verdi. İnsanların kaliteli bir zaman geçirebileceği kafe olarak hizmet vermeye çalıştıklarını dile getiren Atölye yetkilisi Koyuncu, “Aksaray’da farklı şehirlerden gelen öğrenci, memur, öğretmen ve fabrikada çalışan birçok insan var. Bizim gözlemlediğimiz şey insanlar aynı konseptle çalışan kafelerden sıkılmaya başladı. Bu yüzden belirli aktivitelerle insanların sosyalleşebileceği bir konsept oluşturma kararı verdik. Sadece oturup bir şeyler yiyip içecek bir ortam değil, bir şeyler öğrenebilecek, güzel zaman geçirebilecek bir kafe açmak istedik. 5 yıl önce bu mantıkla atölyemiz çalışmaya başladı” dedi.

FARKLI ETKİNLİKLERLE HAYATIMIZI RENKLENDİRELİM

Atölyede yapılan etkinliklerin ikiye ayrılarak düzenli ve aralıklı bir şekilde yapıldığını belirten Koyuncu şöyle konuştu: “Düzenli olan etkinliklerimizin belirli üyeleri var, her hafta veya her ay olarak düzenleniyor. Kitap okuma, sinema, İngilizce konuşma kulübü gibi kulüp faaliyetlerinde kontenjanımız dolu, sadece üyeler katılabiliyor. Yeni katılımlar için bir yerin boşalmasını beklemek gerekir. Kulübümüzdeki bir kursta boşluk olursa sosyal medya üzerinden duyuru yayınlıyoruz. Aralıklı düzenlenen etkinliklerimiz ise atölyelerimizdir. Çeşitli resim, yağlı boya, sulu boya, akrilik, karakalem, maket, heykel gibi atölyelerimiz aralıklı olarak yapılıyor.”

İşletme yetkilisi Koyuncu atölye ve kulüp etkinliklerine katılmak için ön şartın olmadığını söyleyerek, “Aralıklı olarak yapılan etkinliklerimiz ve kulüp şeklinde olan faaliyetlerimiz hakkında aktif olarak sosyal medya hesabımızdan duyurular yapıyoruz. Duyurularımızda etkinliğin gününü, ücretini belirtiyoruz. 18 yaşını doldurmuş herkes kurslarımıza katılım sağlayabilir. İlgili kişiler bizi sosyal medyamızdan takip ederek başvuruda bulunabilirler.

GELENEKSEL QUİZ NİGHT YARIŞMASI

Her hafta pazar günü saat 20.00’de Quiz Night (etkinliğinin yapıldığını aktaran Koyuncu, “157 haftadır devamlı olarak bu kültür yarışmasını yapıyoruz. Her grup maksimum 4 kişi olarak katılabiliyor. Yarışma kapsamında spor, tarih, bilim gibi konularda kolaydan zora doğru giden 20 soru soruluyor.  Kazanan arkadaşlarımıza kitap, sinema bileti gibi ödüller veriyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ÖĞRENCİLERE KAPIMIZ AÇIKTIR’

Koyuncu kafenin konseptini aynı zamanda ders çalışmaya uygun bir şekilde tasarladığını sözlerine ekleyerek, “Öğrenciler kafemize gelip rahatça ders çalışabiliyor. Burada müzik rahatsız etmez her zaman jazz müziği çalar. Öğrenci olarak geldiğinizde kimse size sipariş verme zorunluluğu hissettirmez. Atölye alanımızda projeksiyon cihazı, yazı tahtası var, grup çalışması veya proje ödevi varsa bu ortamda rahatça çalışılabilir. Ayrıca çeşitli kitapların olduğu bir kütüphanemiz de mevcuttur. Her ay süreli olan National Geographic ve Atlas gibi dergi yayını alıyoruz, gelip ücretsiz bir şekilde okuyabiliyorlar. Burayı herhangi bir ticari amaçla işletmiyoruz.  Bu yüzden fiyatlarda gayet uygundur. Burası hem hobilerin gerçekleştirildiği hem de insanların faydalandığı bir kafedir” dedi. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası