banner
Siyaset

‘Hem masada hem sahada birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’le birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, DSİ Genel Müdürü Mehmet..

‘Hem masada hem sahada birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz’
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’le birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya ziyaret gerçekleştirildi.

Şehrin sorunlarına kalıcı çözümler bulmak, yeni yatırımları Aksaray’a kazandırmak için bakanlıklar ve bürokratik düzeylerde ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Dinçer, Ankara’da yapılan temaslarda Aksaray’da yürüttükleri projelerle ilgili gerekli kurumlara bilgiler aktardıklarını ifade etti.

Aksaray’ın daha hızlı geliştirilmesi için destek istediklerini aktaran Dinçer: “Oldukça verimli temaslarımız oldu. Şehrimize çok daha iyi projeler kazandırmak için temaslarımızı her daim diri tutacağız. Ziyaretlerde şehrimize yeni yatırımların kazandırılması için destek mesajları verildi. Şehrimizi daha ileriye taşımak için hem masada hem sahada birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası