banner
Spor

Hentbol hedefimiz play-off

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Aksaray Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü baş antrenörü Muhiddin Kılınç, takımın ilk yarı performansını değerlendirdi. İlk yarının ardından 2. yarı..

Hentbol hedefimiz play-off
banner

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Aksaray Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü baş antrenörü Muhiddin Kılınç, takımın ilk yarı performansını değerlendirdi.

İlk yarının ardından 2. yarı çalışmalarına başladıklarını söyleyen Kılınç,  “Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginin ilk yarısını tamamladık. Alt yapımızdan yetişen oyunculardan kurulu kadromuz ile sezon öncesi iki aylık bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige oldukça iyi başlayıp, 6 maçlık seri galibiyetler aldık. Seri galibiyetler takıma bir rehavet getirdi. Polatlı maçı ile başlayan düşüşümüz sonucu Bursa Büyükşehir Belediyespor’a son saniyede kaybettik. Son maçımızda ise Karaman’ı konuk ettik ve iyi başladığımız sezonu mağlubiyetle kapattık. Aldığımız 3 yenilgi bize yakışmadı” dedi.

‘ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ’

İkinci devrede kaybedilen müsabakaların rövanşını almak için mücadele edeceklerini kaydeden Kılınç, şöyle konuştu: “Bu sezon hedefimiz ilk 4 takımın katılacağı play-off’a katılmak. İlk devreyi hedefimiz içerisinde tamamladık. Önümüzdeki dönem eksiklerimizi gidereceğiz. Kaybettiğimiz puanları telafi edip, ligi 2. sırada tamamlamayı amaçlıyoruz. Oyuncu kadromuz bunu başaracak güce ve inanca sahip. Oyuncularımıza verdiğimiz izin salı günü sona erdi.29 Ocak’ta sahamızda oynayacağımız Konyaaltı Belediyediyespor maçına kadar sıkı şekilde hazırlanarak, iyi bir başlangıç yapacağız. Takımımızın kendisine yakışan sonuçları alacağından kimsenin şüphesi olmasın.” Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası