banner
Spor

Hentbolda hedef süper lig

2022-2023 sezonunda Türkiye Hentbol Kadınlar 1’inci Ligi’nde şehrimizi temsil edecek olan Aksaray Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos’ta başlayacak. Teknik Direktör Muhittin Kılınç , sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Aksaray Belediyespor’un..

Hentbolda hedef süper lig
banner

2022-2023 sezonunda Türkiye Hentbol Kadınlar 1’inci Ligi’nde şehrimizi temsil edecek olan Aksaray Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos’ta başlayacak. Teknik Direktör Muhittin Kılınç , sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Aksaray Belediyespor’un yeni sezona kendi öz kaynakları ile başlayacağını belirten Kılınç, “2022-2023 Sezonunda Türkiye Kadınlar Hentbol 1’inci Liginde mücadele edeceğiz. Eylül aynının ikinci haftasında başlayacak olan lig için, 1 Ağustosta hazırlıklarımıza başlayacağız. Ligde yine kendi alt yapımızdan yetişen, Aksaray Spor Lisesi’nde ve Aksaray BESYO’da eğitimlerine devam eden genç sporcularımızla yer alacağız” dedi.

‘OYUNCULARIMIZ DAHA YÜKSEK PERFORMANSA ULAŞACAKLAR’

Kılınç, kadroda eksiklerin olmadığını geçen yıl Türkiye Şampiyonu olan genç takım oyuncularından A Takıma takviyeler olacağını söyledi.

Dış transfer yapmadan yola devam edeceklerini aktaran Kılınç, “Oyuncularımız her geçen sene elde ettikleri tecrübe ile daha yüksek performansa ulaşacaklar. Bunun örneği olarak da Gençler Türkiye Şampiyonluğumuzu , oyuncumuz Emine’nin bu sezon gösterdiği performans ile Akdeniz Oyunlarında A Milli takımımızda yer almasını ve yine Azra ile Ebrar’ın U-16 Milli takımımızda yer almalarını söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

‘AKSARAYIMIZA ŞAMPİYONLUK KUPASINI HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ’

Yeni sezonda hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu vurgulayan Kılınç, “Şampiyonluk için  kendi öz kaynaklarımız ile takımımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Şu an kadromuz bunu başaracak güce ve anlayışa sahip hale geldi. Sezon sonunda, Aksarayımıza ve  her zaman bizlere destek olan Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e 1’inci Lig Şampiyonluk Kupasını hediye etmek istiyoruz. Genç oyuncularımıza güveniyorum. 1 Ağustostan itibaren bu hedef doğrultusunda çalışmaya başlayacağız. Aksaraylı sporseverlere çok daha iyi bir Belediyespor izlettireceğiz” ifadelerini kullandı. Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası