banner
Gündem

‘Her eserin altında bizim imzamız var’

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Yüz Yüze 100 Gün’ projesi kapsamında Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberinde il başkan yardımcıları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aksaray’da..

‘Her eserin altında bizim imzamız var’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Yüz Yüze 100 Gün’ projesi kapsamında Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberinde il başkan yardımcıları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Aksaray’da süren saha çalışmaları çerçevesinde Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, ilçe ve belde başkan ve yönetimleri esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor.

Türkiye’yi kalkındıran her eserin altında AK Parti’nin imzası olduğunu söyleyen İl Başkanı Altınsoy, “21 yılda Türkiye’de çok büyük şeyler başardık. Demokrasiden teknolojiye, ulaşımdan savunma sanayisine, sağlıktan eğitime, bu ülkede hayal olarak gördüğümüz her şeyi Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdik. Pandemiyle beraber ekonomik türbülans elbette ülkemizi de etkiledi. Ancak, milletimiz bu sorunu da çözecek kişinin yine Cumhurbaşkanımız olduğuna inanıyor ve güveniyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Aziz milletimizin bize olan güvenini, inancını yere düşürmeyeceğiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ALTINSOY, ‘İNANCIMIZ TAM, 2023 TAMAM’

Zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Siyaset kurumu, hem bugünü en iyi şekilde yönetmek hem de geleceğin Türkiye’sini kurabilmek için çaba sarf etmek zorundadır. Bu çabayı gösteren de gelecek yolunu hazırlayan da Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde AK Parti’dir. Şehrimizde, İlçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde ve ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında bizim imzamız var. AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanımız diri, inancımız tam. 2023 tamam” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası