banner
Siyaset

‘Her tarafta Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı esiyor’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Anadolu’nun şahlandığını, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin bekası için, dünyada bir güç ve odak noktası olmak için kararını verdiğini belirterek, “Her tarafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip..

‘Her tarafta Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı esiyor’
banner

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Anadolu’nun şahlandığını, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin bekası için, dünyada bir güç ve odak noktası olmak için kararını verdiğini belirterek, “Her tarafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı esiyor” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen gençlerle kahvaltı programında, AK Parti olarak Anadolu’nun her yerini karış karış gezdiklerini söyledi. Türkiye’nin geleceği, istikbali ve istiklali için adeta ayakta olduğunu aktaran Demiröz, şöyle konuştu: “Anadolu çok çok iyi şahlanmış geliyor. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin bekası için, dünyada bir güç olmak ve odak noktası olmak için kararını vermiş. Her tarafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı esiyor. Bugün Aksaray’da da bunu göreceğimden eminim. Türkiye 20 yıldır bir aşama kaydetti. 1990’lı yıllardaki vesayet odaklarını tek tek çökerterek, hür ve demokrat bir ülke haline geldi. Kimler, Türkiye’yi ve Erdoğan’ı istemiyor bir bakın. ABD, İsrail ve Avrupa Birliği, Erdoğan’a karşı. Çünkü, bütün gelişmeleri milli ve yerli şekilde organize ediyor. Türkiye bir güç haline geldi ve yükseliyor. Akdeniz’de, Libya ile anlaşmaya vardık. ‘Akdeniz’de ben yoksam, kimseyi buraya sokmam’ dedik. Karadeniz’de doğal gazımızı keşfettik, rezervimizde çok çok iyi. İnşallah yeni rezervlerimiz de gelecek.”

‘GENÇLERE GÜZEL BİR  GELECEK BIRAKACAĞIZ’

Demiröz, artık Türkiye’nin altyapı yatırımını tamamladığını, hem demokraside hem de ekonomi de çağ atlayacak konuma geldiğini dile getirdi. Bu nedenle bu bölgede Türkiye’nin istenmediğine değinen Demiröz, “Her şeye rağmen gençlerle birlikte inşallah Türkiye’yi dünya lideri yapmak ve ilk 10 ekonomi arasına sokmak için çabalayacağız. Sıkıntılarımız yok mu, var. Büyük bir depremi, asrın felaketini atlattık. İnanın, 60 günde 12 şehrin, ayağa kalktığını, dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz. Bu bizim milletimizin ferasetini ve yönetimdeki gücünü gösteriyor. Güçlü bir ülkeyiz, bu gücü de gençlerimizden alıyoruz, geleceğimiz sizlersiniz. Sizlere güzel bir gelecek bırakmak için gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibi gecesini gündüzüne katmış, dinlenmeden bu ülkenin yararına neler yapabileceğini planlıyor ve uyguluyor” diye konuştu.

DİNÇER’İN PROJELERİNİ İLGİYLE DİNLEDİ

Aksaray ziyaretinde Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile bir araya gelen Demiröz, muhtarlarla ve esnaflarla bir araya geldi. Demiröz’ün Aksaray ziyaretlerine AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Sinan Özkan’da katıldı.  Dinçer, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’e ve beraberindeki misafirlerine Aksaray’da tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi.  Dinçer’in projelerini ilgi ile dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Dinçer’in halkı merkeze alan projeler gerçekleştirdiğini söyledi. Dinçer’e başarılar dileyen Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE  İÇİN KARAR VERECEĞİZ’

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta bir yol ayrımında olduğunu ve karar vereceğini aktaran Demiröz, “Tam bağımsız Türkiye, istikbalini ve istiklalini kazanmış bir Türkiye. Yahut da yine dış ülkelerin ve buradaki uzantılarının boyunduruğu altına girmiş bir Türkiye. İşte bu kararı gençler ve onların aileleri ve Türk milleti verecek. Ben inanıyorum ki, doğru yapanlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanacak” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası