banner
Gündem

Hububat ekimi yapan üreticilere ziyaret

SONBAHAR AYLARINDA BAŞLAYAN HUBUBAT EKİMİ ŞEHİR GENELİNDE SÜRÜYOR Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile birlikte Kutlu köyünde hububat ekimi ve pancar hasadı gerçekleştiren üreticileri ziyaret..

Hububat ekimi yapan üreticilere ziyaret
banner

SONBAHAR AYLARINDA BAŞLAYAN HUBUBAT EKİMİ ŞEHİR GENELİNDE SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile birlikte Kutlu köyünde hububat ekimi ve pancar hasadı gerçekleştiren üreticileri ziyaret etti.Ekim yapılan ürün hakkında bilgi alan Başkan Dinçer, Kutlu köyü sakinlerini evlerinde ve tarlalarında ziyaret etti.

Aksaray’ın ‘Türkiye’nin tahıl deposu’ olarak anıldığını söyleyen Dinçer, “Bu unvanın oluşması çalışkan çiftçilerimiz sayesinde gerçekleşti. Bizlerde üreten ve ülkemize katma değer kazandıran çiftçilerimizi yalnız bırakmamak adına onları ziyaret ediyoruz. Yeni dönemde mahsullerinin bol ve bereketli olması temennilerinde bulunuyoruz” dedi.Üreticilerle birlikte ekim yapan Başkan Dinçer, traktör kullandı. Üreticilerin ürünlerinin bol ve bereketli olması temennisinde bulunan Dinçer, üreticilere Aksaray Belediyesi tarafından yapılan tarımsal faaliyetler hakkında da bilgiler verdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası