banner
Spor

Huzur evi bocce takımı 2’de 2 yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen “Yetişkin Gençler” Türkiye Bocce Şampiyonası’nda, Aksaray rüzgarı esti. Turnuvanın etkili takımlarından Aksaray Üçyıldız Huzurevi takımı oynadığı iki müsabakayı..

Huzur evi bocce  takımı 2’de 2 yaptı
banner

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen “Yetişkin Gençler” Türkiye Bocce Şampiyonası’nda, Aksaray rüzgarı esti.

Turnuvanın etkili takımlarından Aksaray Üçyıldız Huzurevi takımı oynadığı iki müsabakayı da kazanarak isminden söz ettirmeyi başardı. .

İlk maçında deplasmanda Kırşehir Mucur takımı çekişmeli ve seyir zevki yüksek maçı 12-8 yenmeyi başaran Aksaray takımı, ikinci maçında Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Bocce Takımını konuk eden Aksaray Üçyıldız Huzurevi takımı etkili bir oyunla rakibini 12-1 gibi farklı bir skorla geçerek Türkiye Şampiyonasında emin adımlarla ilerleyişini sürdürdü.

Boccenin aklı, vücudu çalıştıran ve yaşa bağlı olmayan bir spor olduğunu kaydeden Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, “Türkiye şampiyonasında 2’de 2 yaparak iyi bir başarı elde ettik. Önümüzdeki 2 maçı da kazanıp finallere kalıp tekrardan Türkiye şampiyonu olarak adımızı Bocce ile tanıtmayı hedefliyoruz” dedi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası