banner
Gündem

İftar çadırında ilk gün yoğunluğu

Aksaray Belediyesi tarafından Ulu Cami önüne açılan iftar çadırına vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi.  Aksaray Belediyesinin açtığı iftar çadırının ilk gününde, yaklaşık bin 500 kişi orucunu açtı. İftar saati..

İftar çadırında ilk gün yoğunluğu
banner

Aksaray Belediyesi tarafından Ulu Cami önüne açılan iftar çadırına vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi.  Aksaray Belediyesinin açtığı iftar çadırının ilk gününde, yaklaşık bin 500 kişi orucunu açtı.

İftar saati öncesinde çadır da yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda belediyemizin birçok faaliyeti bulunuyor. İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak Ramazan’ın manevi atmosferini yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda gıda kolisi dağıtımı, sıcak yemek servisi, iftar çadırımızda her gün bin 500 kişiye yemek ikramında bulunacağız. Deprem bölgesinde bulunan çadır kentimizde de vatandaşlarımıza yemek ikramlarımız olacak. Ayrıca her yıl yaptığımız tahinli pide ikramlarımızı Aksaray Merkez’de ve köylerde yaşayan vatandaşlarımıza yine ulaştıracağız” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine iftar çadırı girişinde uzun kuyruklar oluştu. Çadırın dolması üzerine Ulu Cami önüne masalar oluşturuldu. 30 kişinin görev aldığı çadırda, yaşlılar ve hasta olanlar sıra beklemedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası