banner
Gündem

İHH genel kurulunda Korkmaz güven tazeledi

Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Korkmaz başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi. Piri Mehmet Çarşısı Gençlik Koordine Merkezinde gerçekleştirilen 3.Olağan Genel Kurulda Yönetim..

İHH genel kurulunda Korkmaz güven tazeledi
banner

Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Korkmaz başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Piri Mehmet Çarşısı Gençlik Koordine Merkezinde gerçekleştirilen 3.Olağan Genel Kurulda Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, üye ve delegelerin de katılımı ile gerçekleşen Aksaray İHH Genel Kurul sonunda Şenol Korkmaz yeniden Başkanlığa seçildi.

Yola kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Korkmaz, “Genel Kurulumuzu çok şükür gerçekleştirdik. Yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hizmet kervanımız bundan sonra da devam edecek. Bize gösterilen güvene layık olmak için var gücümüzle insanlık için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HALKIMIZ DEPREMZEDE AİLELERİMİZE KUCAK AÇTI

Dernek Başkanı Korkmaz, Aksaray İHH Arama Kurtarma ekiplerinin Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından AFAD ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Ekiplerin Kahramanmaraş’ta onlarca depremzedeyi enkazdan sağ olarak çıkarmayı başardıklarını kaydeden Korkmaz, “Kahramanmaraş ile birlikte Adıyaman ve Hatay’da 40 kişilik gönüllü ekiplerimizle bölgede çalışmalarımızı sürdürdük. Öte yandan şehrimize gelen depremzede ailelere ilk günden itibaren  beslenme, barınma, kıyafet ve ev eşyası gibi konularda yardımcı olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Hayırsever, kadirşinas halkımız depremzede ailelerimize kucak açtı. Bu takdir ve tebrik edilmeye değer bir davranıştı. Her şeyi devletten beklemek doğru değil. STK’lar da bu noktada üzerine düşeni yaptı, yapmaya devam ediyor. Ancak hemen şunu ifade etmek isterim ki; yardımlar devam etmeli. Çünkü bölgenin tekrar ayağa kalkabilmesi aylar, hatta yıllar alacak bir süreç. Olayın sıcaklığı geçtikçe, yardımların azalmasından endişe ediyoruz. Bölgeye ayni ve nakdi yardımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda 8 bin kişinin barınacağı 2 bin aileye her türlü donanıma sahip konteyner evler kuruyoruz. Bu konuda halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası