banner
Gündem

İHH Hasan Dağı tırmanışı gerçekleştirdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray, Ankara, Konya, Kayseri arama kurtarma ekipleri Hasan Dağı tırmanışı gerçekleştirdi. Etkinlik hakkında bilgi veren Aksaray İHH Arama Kurtarma Birim Başkanı Vedat..

İHH Hasan Dağı tırmanışı gerçekleştirdi
banner

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray, Ankara, Konya, Kayseri arama kurtarma ekipleri Hasan Dağı tırmanışı gerçekleştirdi.


Etkinlik hakkında bilgi veren Aksaray İHH Arama Kurtarma Birim Başkanı Vedat Dirican 37 kişilik bir ekiple tırmanış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Afetler hakkında farkındalık oluşturmak, afetlere hazırlık, afet durumlarında hareket kabiliyetini geliştirmek, eksiklerimizi görmek, kondisyon ve tatbikat maksadıyla Hasan Dağı tırmanışı gerçekleştirdiklerini dile getiren Dirican, “Hasan Dağı’nda geceden kamp kurduk. Sabah saat 04.20 gibi ekiplerimiz zirve tırmanışına başladı. Öğle saatlerinde zirveye varan ekibimiz, ikindi saatlerinde geri döndü. Son olarak çevre temizliği yaparak verimli bir etkinlik süreci geçirdik. Hemşerilerimizi bu tür çalışmalarda gönüllü olmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası