banner
Gündem

İHH’nın iyilik raporu

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), 2022 yılında Aksaray geneli ve yurtdışındaki kriz bölgelerinde gerçekleştirdiği insani yardım çalışmaları hakkında bir faaliyet raporu yayınladı. Dernek Başkanı Şenol Korkmaz, ülkece..

İHH’nın iyilik raporu
banner

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), 2022 yılında Aksaray geneli ve yurtdışındaki kriz bölgelerinde gerçekleştirdiği insani yardım çalışmaları hakkında bir faaliyet raporu yayınladı.

Dernek Başkanı Şenol Korkmaz, ülkece çok bereketli bir yıla şahit olduklarını, bu süreçte İHH olarak insani yardım çalışmalarının 123 farklı ülkede, Türkiye’de yurtiçinde, ilçelerde temsilciler ve gönüllüler vasıtası ile yürütüldüğünü belirtti.

Korkmaz, birimler ve projeler üzerinden yürüttükleri faaliyetleri şöyle sıraladı: “Aksaray merkez ve ilçelerimizde yerli, yabancı ayrımı gözetmeksizin ihtiyaç sahibi; 950 aileye gıda kolisi, 548 adet 250 TL değerinde alışveriş çeki, ‘Tütmeyen baca kalmasın’ sloganı ile başlattığımız kış yardımları kapsamında 33 aileye odun-kömür,41 aileye soba,52 aileye elbise ve ayakkabı, daha çok Ramazan ayında olmak üzere zekât ve fitre vb. bağışlardan 129 aileye 110 bin lira nakdi destek, 400 aileye 130 bin lira değerinde et, çok sayıda aileye mutfak, züccaciye gibi ev eşyası ile buzdolabı, fırın gibi beyaz eşya yardımları yapıldı. Evlilik hazırlığındaki yetim gençlerimize çeyiz desteği sağlandı. Derneğimiz 2022 yılında il içinde 2080 aileye emsal değeri toplam 944 bin lira yardım ulaştırdı.” Korkmaz, 2022 yılında yüzlerce iyiliğe vesile olmanın memnuniyetini dile getirirken, iyilikte payı olan tüm hayırseverlere ve gönüllülere teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası