banner
Asayiş

İki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Aksaray’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza Aksaray-Adana karayolu Yeni Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Ayhan K. (39) yönetimindeki otomobil, Süleyman Ş.(55) idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada her..

İki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
banner

Aksaray’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza Aksaray-Adana karayolu Yeni Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi.

Ayhan K. (39) yönetimindeki otomobil, Süleyman Ş.(55) idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki sürücüde yaralanmazken, araçlarda yolcu olarak bulanan A.K.(9) Hatice K. (39) ile Emine A. (43) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası