banner
Gündem

İl Jandarma Komutanlığında veda programı düzenlendi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli iken başka illere tayin olan personellere veda programı düzenlendi. Programda tayin olan 91 personele hizmet anı plaketi takdim edildi. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen..

İl Jandarma Komutanlığında  veda programı düzenlendi
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli iken başka illere tayin olan personellere veda programı düzenlendi. Programda tayin olan 91 personele hizmet anı plaketi takdim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, birim amirleri ve jandarma personeli katıldı.

Aydoğdu düzenlenen programda yaptığı konuşmasında; “Coğrafya bir kaderdir doğrudur. Ama bu coğrafyada yaşamak ve ayakta kalmak her milletin de baş edeceği bir durum değildir. Bizim yaşadığımız ve içinde bulunduğumuz durum; sadece bu milletin irfanı, feraseti geçmişten getirdiği birikim ve tecrübesi ile ayakta kalacağı bir durumdur “dedi.

Jandarma ekiplerinin halkla bütünleşerek, vicdanını ve merhametini ortaya koyduğunu söyleyen Vali Aydoğdu; “İşimiz ne kadar güvenlik olsa da otorite gerekse de biz vicdanımızı merhametimizi ve adalet duygumuzu hiçbir zaman bir tarafa koymadık. Jandarmamız yeri geldi yaşlı ninemizi evine götürdü. Yeri geldi sınava yetişmesi gereken öğrencimizi sınava götürdü. Yeri geldi insan dışındaki canlılara şefkat ve merhamet gösterdi. Bu anlamda bu milletin size biçtiği rolü en güzel, en şeffaf ve itibarlı şekilde yerine getirdiniz. Vazifeniz gereği buradaydınız devletimiz uygun gördü, şimdi başka bir ilde, coğrafyada milletimize hizmet edecekler. Sizinle gurur duyuyoruz. Allah yolunuzu bahtını açık etsin” dedi.

İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber’de yaptığı konuşmasında Jandarma Genel Komutanlığının en fazla atama gören kurum olduğunu söyledi. Bunun bir dezavantaj olarak görülse de jandarma açısından beceri ve tecrübe kazanımı yönünden büyük önem taşıdığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yaparken çeşitli illere tayin olan subay, astsubay, uzman çavuşlara hizmet anı plaketi takdim edildi. Tören Jandarma Marşının söylenmesinin ardından sona erdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası