banner
Gündem

İmam minarenin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Aksaray’ın Ağaçören ilçesindeki bir cami minaresinin fırtına nedeniyle lojmanın üzerine devrilmesi sonucu  tavan çöktü. Lojmanda bulunan imam Özcan Deniz (25) hafif şekilde yaralandı. Bugün öğle saatlerinde Ağaçören ilçesi Gölü köyünde..

İmam minarenin altında kalmaktan son anda kurtuldu
banner

Aksaray’ın Ağaçören ilçesindeki bir cami minaresinin fırtına nedeniyle lojmanın üzerine devrilmesi sonucu  tavan çöktü. Lojmanda bulunan imam Özcan Deniz (25) hafif şekilde yaralandı.

Bugün öğle saatlerinde Ağaçören ilçesi Gölü köyünde başlayan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Gölü Köyü Camisi’nin minaresi lojmanın üzerine devrilmesi sonucu tavan çöktü. O sırada lojmanda bulunan İmam Özcan Deniz yaralandı. Deniz, ihbarla çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaşadıklarını anlatan imam Deniz, ”Öğle saatlerinde Kur’an-ı Kerim okuduktan sonra, teyzelerimiz camiyi temizliyordu. Bizler de caminin bahçesini temizliyorduk. Daha sonra dolu başladı. Teyzelerimiz camiye  ben de eve geçtim. Doludan sonra fırtına çıkar gibi oldu. Ben pencereden dışarı baktığım zaman caminin şerefesinden bir taş düştü. Ardından bir tane daha düştü. Sonra bir karartı oldu. Ben minarenin çökeceğini anladım. Kaçmaya çalıştım. Bir iki adım attım. Minare oturduğum odanın üzerine çöktü. Çökmesinden dolayı vücuduma ve başıma birkaç taş parçası geldi. Zar zor kaçabildim. Rabbim beterinden korusun” diye konuştu.

Fırtına nedeniyle Hacı İsmailli köyünde de Bekir Temel’in (34) üzerinde naylonla kaplı ağılının devrilmesiyle sonucu 3 kuzu telef oldu.

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası