banner
Gündem

‘İnsan odaklı çalışıyoruz’

Konya Bölge Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İsmail Kurul ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.  Dinçer; ziyarete gelen heyetle Bedriye..

‘İnsan odaklı çalışıyoruz’
banner

Konya Bölge Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İsmail Kurul ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.  Dinçer; ziyarete gelen heyetle Bedriye Medresesini, kitap konaklarını, kadın aktivite merkezlerini ve kapalı pazar alanlarını gezdi.  Projelerin içeriği hakkında bilgiler veren Dinçer,  yenilikçi projelerle şehre vizyon kazandırdıklarını ifade etti.  Dinçer, bu zamana kadar yapılan projelerin İsmail Kurul ve Ahmet Zenbilci’den tam not aldığını bildirdi.  Kurul ve Zenbilci, Dinçer’in insan odaklı hayata geçirdiği projelerin önemine vurgu yaparak tebrik etti.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası