banner
Gündem

‘İşçi kardeşlerimin her zaman yanındayım’

AKSARAY BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Aksaray Belediyesi ile Hak-iş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-iş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, günümüzün ekonomik koşullarını göz..

‘İşçi kardeşlerimin  her zaman yanındayım’
banner

AKSARAY BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Aksaray Belediyesi ile Hak-iş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-iş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, günümüzün ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak işçi ücretlerine en iyi iyileştirmelerin yapıldığını söyledi.

Aksaray Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Ortak alınan karar sonucu hazırlanan toplu iş sözleşmesi protokolü Aksaray Belediyesi Meclis salonunda Dinçer ile Hizmet-iş Genel Başkan Vekili Halil Özdemir arasında karşılıklı olarak imzalandı. İmza törenine Hizmet-iş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Yasin Emekli, sendika ve işçi temsilcileri katıldı.

Hizmet-iş Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunurken toplu iş sözleşmesi görüşmelerine katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dinçer’e teşekkür etti.

Evren Dinçer, günümüz koşullarına uygun bir şekilde iş sözleşmesinin hazırlandığına dikkat çekerek “Biz şehrimize en iyi hizmeti sunarken, personellerimizin de refah içinde yaşaması en büyük arzumuzdur. Bu yüzden personellerimizin emeğinin karşılığı asla para ile ödenmez ve ölçülemez düşüncesinden yola çıkarak işçilerimizin ücret, sosyal hak ve ikramiyelerinde ciddi oranda iyileştirme yaptık” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer açıklamasının devamında, “Yaşanan depremler sonrasında ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde toplu iş görüşmelerinde Aksaray Belediyemizin imkânlarını sonuna kadar kullanarak gerekli fedakârlığı yaptık. İşçi kardeşlerimizin işlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu iyileştirmelerin işçilerimizin çalışma performanslarına yansıması temennisinde bulunuyorum. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde alınan kararların Belediyemize, işçilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hizmet-iş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Yasin Emekli, toplu iş sözleşmesinde alınan kararların da işçiler tarafından büyük sevinçle karşılandığını söyleyerek tüm işçiler adına Başkan Evren Dinçer’e teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası